Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Orvosok a hálón
Orvosok
mihranian hermon
mihranian hermon
Budapest, I. ker.


Humánmeteo: zivataros csütörtök jön
Csütörtökön kissé mérséklődik ugyan a hőség, de a melegre fokozottan érzékenyek körében egyeseknél továbbra sem enyhülnek jelentősen a panaszok. Ellenben több helyen csökken a pollenterhelés.Mennyit pisilünk egy nap? Erről árulkodik!
A szomjúság egyértelműen jelzi, amikor a szervezetünknek folyadékpótlásra van szüksége. De elég-e, ha csak erre hagyatkozunk?Szőrtelenítés: így válasszon fazont!
A nők szinte az idők kezdete óta szőrtelenítik testük intim területeit. A csupaszság utáni vágy egyszerre divat, társadalmi elvárás, de dönthetünk a szőrtelenítés mellett higiéniás okokból is.A cukorbaj és a magas vérnyomás összefügghet
A magasvérnyomás-betegség fokozottan érinti a cukorbetegeket.5 meglepő dolog a férfitestről
A férfiak nemzőképessége ugyan sokáig megmarad, de életkoruk emelkedésével egyre több a veszélyes génmutáció ivarsejtjeikben. Szintén fontos, hogy erekciós problémáik súlyosabb betegséget jelezhetnek korai stádiumban.Az alapellátás és a népegészségügy nyert az új költségvetésen
Az alapellátás és a népegészségügy áll a jövő évi egészségügyi költségvetés fontossági sorrendjének elején. Az egészségügyre 221,7 milliárd forinttal jut több, mint idén, jelentette be Ónodi-Szűcs Zoltán ágazatért felelős államtitkár.Bemutatkozás      Szolgáltatások      Rendelő      Tallózó      Kérdezzen!

mihranian hermon

addiktológia
hermon.mihranian@chello.hu

Szponzorált hirdetések